200 godina HARTMANN trgovine
Jamstvo zadovoljstva
Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 EUR

Novi proizvodi MoliCare® Premium Elastic

Vratite samopouzdanje

Više o proizvodima
1
2
3
4

Inkontinencija je često izazov za članove obitelji i korisnike – i praktične i emocionalne. Svojim bližnjima želimo samo najbolje. Odabirom i uporabom odgovarajućih pomagala za inkontinenciju možete snažno utjecati na kvalitetu života. Neka vas inkontinencija ne ograničava – vratite si kvalitetu života uporabom HARTMANN pomagala za inkontinenciju. Popunite obrazac u nastavku koji će vam pomoći u izboru pravog pomagala za inkontinenciju.

Odaberite vaš spol

Muški
Ženski

Korisni članci i savjeti

Proizvodi za inkontinenciju

Osobe s inkontinencijom često prati osjećaj srama i manjak samopouzdanja. Odabirom i uporabom odgovarajućih pomagala za inkontinenciju možete snažno utjecati na kvalitetu života. Neka vas inkontinencija ne ograničava – vratite si kvalitetu života uporabom HARTMANN pomagala za inkontinenciju.

Proizvodi MoliCare® pružaju potporu njegovateljima koji skrbe o bolesnicima s inkontinencijom kako bi im zajedničkim trudom omogućili normalniju svakodnevicu. Proizvodi za inkontinenciju MoliCare® objedinjuju pouzdanu sigurnost i optimalnu kompatibilnost s kožom. Dermatološki su ispitani i prilagođeni različitim potrebama.

Pomagala uz Potvrdu o pomagalu

Osigurane osobe koje se suočavaju s bježanjem mokraće ili im je dijagnosticirana inkontinencija imaju pravo na velik broj medicinskih proizvoda koje pokriva zdravstveno osiguranje. Ovlašteni liječnik propisuje doznaku za ortopedska pomagala.

Koja pomagala pokriva zdravstveno osiguranje?

Postoji mnogo proizvoda za inkontinenciju i potrebno ih je prilagoditi posebnim potrebama korisnika. Kod lagane, teške i vrlo teške inkontinencije proizvode možete dobiti putem doznake. Liječnik propisuje proizvode s Osnovne liste ortopedskih i drugih pomagala koji su pokriveni obveznim zdravstvenim osiguranjem. Imate li važeću iskaznicu dopunskog zdravstvenog osiguranja, nećete morati plaćati razliku do pune cijene ortopedskih pomagala.

Ovdje pogledajte našu listu proizvoda dostupnih putem doznake.

Kako do pomagala?

Pravo na ortopedsko pomagalo ostvarujete na temelju doznake HZZO-a koju je vam je izdao ovlašteni liječnik. Doznaka vrijedi 30 dana kod ugovornog dobavljača HZZO-a (ljekarne ili specijalizirane trgovine) prema vašem izboru. Doznaku je moguće iskoristiti i u specijaliziranoj trgovini HARTMANNplus. Ako niste sigurni koji će vam proizvod najbolje odgovarati, možete nas nazvati na 01 4812 844 i rado ćemo vas savjetovati. Putem obrasca možete naručiti i besplatan uzorak koji ćemo vam besplatno poslati na kućnu adresu.

Naručite besplatni uzorak

Inkontinencija

Vratite kvalitetu svojem životu, naručite besplatan uzorak pomagala za inkontinenciju.

Besplatni uzorak

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.