200 godina HARTMANN trgovine
Jamstvo zadovoljstva
Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 EUR
Početna O nama Naša robna marka

Naša robna marka

Pristupačna i humana.

Novi globalni identitet marke HARTMANN.

HARTMANN već 200 godina s ponosom primjenjuje svoje kliničko i medicinsko stručno znanje za kreiranje pametnih rješenja koja su dostupna svima. Tvrtka će i dalje djelovati kao partner zdravstvenim ustanovama, istodobno jačajući i svoje izvanbolničke aktivnosti.

Novim vizualnim identitetom robne marke otvaramo sljedeće poglavlje u daljnjem razvoju odnosa s kupcima i dionicima. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi izgled i nekoliko osnovnih informacija kako se to uklapa u našu misiju pomoći, skrbi i zaštite.

Jedan film govori sve.

Film o našoj robnoj marki pruža brz i praktičan pregled kako identitet marke pretvaramo u atraktivan, moderan i svjež dizajn.

Snažna prisutnost robne marke.

Novi identitet naše robne marke odražava naša načela, naše aktivnosti i zašto je Hartmann jedinstven. Svoju predanost zdravstvenoj zaštiti, kupcima i pacijentima te strast prema svemu što radimo predstavljamo u novom izgledu naše robne marke, kako na području proizvoda i usluga, tako i u komunikacijskim kanalima.

Pojednostavnjen dizajn.

Naš novi vizualni identitet odražava našu predanost te unosi samouvjeren izgled i osjećaj u odnos prema našoj robnoj marki.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.