200 godina HARTMANN trgovine
Jamstvo zadovoljstva
Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 EUR
Početna Savjeti Korisni članci Inkontinencija O novim MoliCare Premium Elastic proizvodima
Inkontinencija

O novim MoliCare Premium Elastic proizvodima

MoliCare Premium Elastic nova je linija proizvoda za inkontinenciju s rubovima koji omogućuju jednostavno i brzo postavljanje i savršeno se prilagođavaju svim oblicima tijela. Time sprečavaju nadraživanje kožnih nabora i pružaju veću udobnost i sigurnost u svim položajima.

Nova, poboljšana linija proizvoda za inkontinenciju nudi dodatnu zaštitu od curenja i urin brže upija, a neutralizator mirisa omogućuje dodatnu diskreciju.Odgovarajuća veličina pruža maksimalnu udobnost i zaštitu od curenja. Ako je proizvod prevelik ili premalen, može doći do curenja. Nužno je precizno mjerenje kako bi vam savjetnik za inkontinenciju mogao preporučiti proizvod koji vam najviše odgovara. U ovom kratkom videozapisu prikazano je kako to može učiniti za svojeg člana obitelji kod kuće.

Proizvodi MoliCare Premium Elastic prikladni su za srednji do teški stupanj inkontinencije jer pružaju visoku razinu apsorpcije i ne propuštaju urin. Proizvodi su dermatološki ispitani, ugodni za kožu i prilagođeni različitim potrebama. Dodatne prednosti novih proizvoda za inkontinenciju:

  • Veća udobnost i poboljšana zaštita
  • Elastični rubovi omogućuju jednostavno i brzo postavljanje
  • Poboljšavaju kvalitetu vašeg života
  • Ergonomski oblik i jednostavno postavljanje štede vaše vrijeme

Sustav kapi proizvoda MoliCare olakšava odabir odgovarajućeg proizvoda: Više kapi = veća sposobnost upijanja.

Odaberite odgovarajuću razinu upijanja koja će onemogućiti kontakt mokraće s površinom kože i tako pružiti potrebnu zaštitu. Pogledajte ljestvicu kapi na ambalaži.

VAŽNO: Odabir odgovarajuće veličine i pravilno postavljanje ključni su za pozitivno iskustvo korištenja pelena MoliCare Premium Elastic.

MoliCare Premium Elastic – Kako staviti pelene

Pogledajte u videozapisu kako postaviti MoliCare Premium Elastic:

MoliCare Premium Elastic – Kako izmjeriti opseg bokova

Kako biste odabrali pravu veličinu, izmjerite trenutni obujam bokova. Kako to učiniti pogledajte u videozapisu:

Naručite besplatni uzorak proizvoda za inkontinenciju

Na našoj internetskoj stranici nudimo i mogućnost naručivanja besplatnog uzorka proizvoda za inkontinenciju. Ispunite obrazac i mi ćemo besplatno poslati proizvod na vašu adresu: OBRAZAC ZA BESPLATAN UZORAK.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.