MoliCare Premium Mobile 8 L

Gaćice pružaju sigurnu zaštitu uz održavanje zdrave kože.

MoliCare Premium Elastic 7 kapljica, M

Jednostavno i brzo postavljanje i savršeno prilagođavanje.

MoliCare Premium MEN PAD 2 kapljice

Anatomski oblikovana vrećica i ulošci u obliku slova V dizajnirani su tako da odgovaraju muškoj anatomiji pružajući sigurnu zaštitu uz održavanje zdrave kože.

Sterillium Protect & Care 475 ml

Nova linija sredstava za dezinfekciju ruku u obliku gela.

Sterillium Protect & Care 100ml

Nova linija sredstava za dezinfekciju ruku u obliku gela.

Thermoval®standard

Digitalni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature ispod pazuha. Ekstraveliki zaslon. Vodootporan.

Thermoval®baby toplomjer

Mjeri temperaturu bez kontakta s kožom. Mjerenje je gotovo za 3 sekunde.

Atrauman Ag

Neljepljiva kontaktna mrežica od hidrofobnih poliamidnih gusto tkanih vlakana, prekrivena elementarnim srebrom i neutralnim mastima.

PermaFoam classic

Obloge od poliuretanske pjene primjenjuju se kao primarna ili sekundarna obloga za liječenje kroničnih rana sa srednjom do jakom eksudacijom.

Foliodress mask LOOP TYPE II

Maske su izrađene od hipoalergenih materijala bez prirodnog lateksa.

Rukavice Peha-soft nitrile FINO

Nepudrane jednokratne nitrilne rukavice za preglede dostupne u praktičnoj manjoj kutiji s 10 komada.

Početna Savjeti Savjet liječnika Njega osoba s inkontinencijom: Za djelić normalnosti u svakodnevnom životu
Savjet liječnika

Njega osoba s inkontinencijom: Za djelić normalnosti u svakodnevnom životu

Inkontinencija je često zapreka u obiteljskim odnosima – kako u praktičnom, tako i u emotivnom smislu. Članovi obitelji žele najbolje za svoje najmilije, ali hvatanje ukoštac s inkontinencijom također može biti problematično.

Proizvodi MoliCare® pružaju potporu njegovateljima koji skrbe o bolesnicima s inkontinencijom kako bi im zajedničkim trudom omogućili normalniju svakodnevicu. Proizvodi za inkontinenciju MoliCare® objedinjuju pouzdanu sigurnost i optimalnu kompatibilnost s kožom. Dermatološki su ispitani i prilagođeni različitim potrebama.

Prvi koraci u brizi za inkontinentnu osobu

Poželjno je pridržavati se sljedećih koraka kad se prvi put brinete o osobi s inkontinencijom:

  • Dogovorite termin kod liječnika opće medicine, urologa ili ginekologa, odnosno stručnjaka za liječenje inkontinencije. Napravite popis pitanja za svojeg liječnika.

Na primjer: “Što uzrokuje inkontinenciju? Koje su najbolje metode za njezinu prevenciju ili liječenje?”

  • Raspitajte se i naučite više o posebnim potrebama člana svoje obitelji i načinima na koje možete njihove živote učiniti kvalitetnijima i ugodnijima.

Na primjer: O kojem je tipu i stupnju inkontinencije riječ? Ovime ćete utvrditi kojim se pomagalima za inkontinenciju treba koristiti.

  • Preporučujemo da doznate više o utjecaju inkontinencije na kožu. Koža se brzo može oštetiti ako ne vodite brigu o njoj, što dovodi do nelagode i boli. To može značajno utjecati na člana vaše obitelji.
  • Nakon što se oboružate znanjem i razumijevanjem, dogovorite savjetovanje o inkontinenciji u svojoj ljekarni, medicinskoj trgovini ili nazovite službu za korisnike tvrtke HARTMANN na broj 01 4812 844. Na savjetovanju biste trebali biti upoznati s pomagalima za inkontinenciju, načinima njege kože i mogućim pomagalima za skrb.

Sva pomagala za inkontinenciju nisu ista. Razlikuju se po stupnju inkontinencije, pokretljivosti i spolu. Kako biste olakšali odabir, možete ispuniti kratki upitnik. Ovisno o rezultatima, predložit ćemo proizvode koji su prikladni za vas ili osobu za koju se brinete.

Vratite kvalitetu svojem životu

Uživanje u životu – mnogi ljudi koji boluju od inkontinencije lišeni su djelića normalnosti koje uzimamo zdravo za gotovo. Inkontinencija je neprestano zapreka ljudima koji boluju od nje, kao i bližnjima koji se brinu za njih.

Proizvodi MoliCare® pružaju vam sveobuhvatnu potporu u upravljanju inkontinencijom u skladu s potrebama osobe o kojoj se brinete. Proizvodi za upijanje mokraće i njegu kože međusobno su kompatibilni radi ostvarenja optimalnih rezultata. Materijali i sastojci pH-vrijednosti 5,5 djeluju blagotvorno i održavaju zdravlje kože pogođene inkontinencijom.

Proizvodi za inkontinenciju MoliCare® pružaju sigurnu njegu za sve stupnjeve inkontinencije. Proizvodi iz linije MoliCare® Skin koji sadrže posebnu formulu zaokružuju cijeli asortiman proizvoda.

Povezani članci

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.