MoliCare Premium lady pad 5 kapljica

Anatomski oblikovani ulošci pružaju sigurnu zaštitu uz održavanje zdrave kože.

MoliCare Skin® Pjena za čišćenje

Za brzo, nježno čišćenje genitalnoga i perinealnog područja, za inkontinenciju stolice.

Thermoval®baby

Mjeri temperaturu bez kontakta s kožom. Mjerenje je gotovo za 3 sekunde.

Thermoval®standard

Digitalni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature ispod pazuha. Ekstraveliki zaslon. Vodootporan.

Tlakomjer Veroval ®compact

Uređaj za mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici za precizno i ugodno mjerenje.

Atrauman Ag

Neljepljiva kontaktna mrežica od hidrofobnih poliamidnih gusto tkanih vlakana, prekrivena elementarnim srebrom i neutralnim mastima.

PermaFoam classic

Obloge od poliuretanske pjene primjenjuju se kao primarna ili sekundarna obloga za liječenje kroničnih rana sa srednjom do jakom eksudacijom.

DermaPlast Aqua P20

Osiguravaju zaštitu i tijekom kupanja. Vodootporne su i prozirne te propuštaju zrak i vodenu paru.

Peha-soft nitrile FINO

Nepudrane jednokratne nitrilne rukavice za preglede dostupne u praktičnoj manjoj kutiji s 10 komada.

ValaClean Film trljačice

Rukavice, maramice i ručnici za jednokratnu upotrebu te raspršivač za higijensku njegu.

Soft-Zellin C

Soft-Zellin su alkoholni tupferi izrađeni od mekanoga netkanog materijala, impregnirani s izopropilnim alkoholom (70 % V/V).

Početna Savjeti Savjet liječnika Njega osoba s inkontinencijom: Za djelić normalnosti u svakodnevnom životu
Savjet liječnika

Njega osoba s inkontinencijom: Za djelić normalnosti u svakodnevnom životu

Inkontinencija je često zapreka u obiteljskim odnosima – kako u praktičnom, tako i u emotivnom smislu. Članovi obitelji žele najbolje za svoje najmilije, ali hvatanje ukoštac s inkontinencijom također može biti problematično.

Proizvodi MoliCare® pružaju potporu njegovateljima koji skrbe o bolesnicima s inkontinencijom kako bi im zajedničkim trudom omogućili normalniju svakodnevicu. Proizvodi za inkontinenciju MoliCare® objedinjuju pouzdanu sigurnost i optimalnu kompatibilnost s kožom. Dermatološki su ispitani i prilagođeni različitim potrebama.

Prvi koraci u brizi za inkontinentnu osobu

Poželjno je pridržavati se sljedećih koraka kad se prvi put brinete o osobi s inkontinencijom:

  • Dogovorite termin kod liječnika opće medicine, urologa ili ginekologa, odnosno stručnjaka za liječenje inkontinencije. Napravite popis pitanja za svojeg liječnika.

Na primjer: “Što uzrokuje inkontinenciju? Koje su najbolje metode za njezinu prevenciju ili liječenje?”

  • Raspitajte se i naučite više o posebnim potrebama člana svoje obitelji i načinima na koje možete njihove živote učiniti kvalitetnijima i ugodnijima.

Na primjer: O kojem je tipu i stupnju inkontinencije riječ? Ovime ćete utvrditi kojim se pomagalima za inkontinenciju treba koristiti.

  • Preporučujemo da doznate više o utjecaju inkontinencije na kožu. Koža se brzo može oštetiti ako ne vodite brigu o njoj, što dovodi do nelagode i boli. To može značajno utjecati na člana vaše obitelji.
  • Nakon što se oboružate znanjem i razumijevanjem, dogovorite savjetovanje o inkontinenciji u svojoj ljekarni, medicinskoj trgovini ili nazovite službu za korisnike tvrtke HARTMANN na broj 01 4812 844. Na savjetovanju biste trebali biti upoznati s pomagalima za inkontinenciju, načinima njege kože i mogućim pomagalima za skrb.

Sva pomagala za inkontinenciju nisu ista. Razlikuju se po stupnju inkontinencije, pokretljivosti i spolu. Kako biste olakšali odabir, možete ispuniti kratki upitnik. Ovisno o rezultatima, predložit ćemo proizvode koji su prikladni za vas ili osobu za koju se brinete.

Vratite kvalitetu svojem životu

Uživanje u životu – mnogi ljudi koji boluju od inkontinencije lišeni su djelića normalnosti koje uzimamo zdravo za gotovo. Inkontinencija je neprestano zapreka ljudima koji boluju od nje, kao i bližnjima koji se brinu za njih.

Proizvodi MoliCare® pružaju vam sveobuhvatnu potporu u upravljanju inkontinencijom u skladu s potrebama osobe o kojoj se brinete. Proizvodi za upijanje mokraće i njegu kože međusobno su kompatibilni radi ostvarenja optimalnih rezultata. Materijali i sastojci pH-vrijednosti 5,5 djeluju blagotvorno i održavaju zdravlje kože pogođene inkontinencijom.

Proizvodi za inkontinenciju MoliCare® pružaju sigurnu njegu za sve stupnjeve inkontinencije. Proizvodi iz linije MoliCare® Skin koji sadrže posebnu formulu zaokružuju cijeli asortiman proizvoda.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.