200 godina HARTMANN trgovine
Jamstvo zadovoljstva
Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 EUR
Početna Novosti Donacija za zadarsku patronažnu službu

Donacija za zadarsku patronažnu službu

Patronažna služba Zadarske županije primila je 6. ožujka 2020. donaciju u mjernim instrumentima tvrtke Paul Hartmann d. o. o. te je tom prilikom održana prezentacija pravilne upotrebe tlakomjera Veroval compact i beskontaktnih toplomjera Thermoval baby. Uz dobrodošlicu glavne medicinske sestre Suzane Slame, uređaje su prezentirali stručni suradnici tvrtke Paul Hartmann.

Patronažna zdravstvena zaštita sastavni je dio primarne zdravstvene zaštite i često je ključni kontakt pacijenata koji se nalaze izvan zdravstvenih ustanova. Među ostalim, zadatak patronažne zdravstvene zaštite jest poticati ih na očuvanje i unapređenje vlastitog zdravlja, posebno u najosjetljivijim razdobljima života (u trudnoći, nakon porođaja) i u posebnim stanjima i okolnostima kao što su kronična bolest, invalidnost, starost ili loša socijalna situacija.

Zbog terenske prirode posla, patronažnoj službi potrebni su uređaji koji su pouzdani, lako prenosivi i jednostavni za upotrebu. Svim sestrama zadarske patronaže želimo mnogo uspješnih mjerenja tlaka i temperatura uz uređaje Veroval compact i Thermoval baby.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.