200 godina HARTMANN trgovine
Jamstvo zadovoljstva
Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 EUR
Početna Novosti Donirali sredstva za novogodišnje poklone Dječjem domu Maestral u Splitu i udruzi Vukovarski leptirići

Donirali sredstva za novogodišnje poklone Dječjem domu Maestral u Splitu i udruzi Vukovarski leptirići

Tvrtka HARTMANN uvijek je spremna podržati lokalno okružje i društvo, a posebno nam je drago kad možemo razveseliti najmlađe članove naše zajednice. Ove smo godine odlučili donirati Tvrtka HARTMANN uvijek je spremna podržati lokalno okružje i društvo, a posebno nam je drago kad možemo razveseliti najmlađe članove naše zajednice. Ove smo godine odlučili donirati sredstva za božićne poklone Dječjem domu Maestral u Splitu, ustanovi socijalne skrbi koja skrbi o djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, trudnicama ili roditelju s djecom do godine dana, biološkim, udomiteljskim i posvojiteljskim obiteljima, djeci bez pratnje – stranim državljanima i djeci i mladima nakon izlaska iz skrbi. Dom djeluje na trinaest lokacija: u Splitu, Kaštelima, Solinu, Klisu, Imotskom, Žrnovnici i Podstrani.

Prepoznati potrebe obitelji i djece u lokalnoj zajednici te ponuditi kvalitetne odgovore uz skrb, njegu, učenje, podržavanje i kvalitetan odnos njihova je misija koju smo željeli podržati našom donacijom. Nadamo se da će naša donacija donijeti osmijeh na lice štićenicima doma u ovo blagdansko doba kad je posebno važno da jedni drugima pružimo ruku pomoći.

Još jedna donacija otišla u prave ruke

U ovo blagdansko vrijeme odlučili smo pružiti podršku još jednoj udruzi koja svojim svakodnevnim radom čini ovaj svijet boljim mjestom za život. Nadamo se da će im naša donacija pomoći u ostvarenju cilja: unaprjeđenju kvalitete života te pružanju medicinske i socijalne zaštite djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Pravodobna terapija jako je važna za djecu čiji broj u udruzi konstantno raste. Tvrtka Hartmann odlučila je donirati udrugu kako bi leptirići imali kvalitetan i kontinuiran rad, a time brži i bolji napredak.

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.