200 godina HARTMANN trgovine
Jamstvo zadovoljstva
Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 EUR
Početna Proljetna nagradna igra

Proljetna nagradna igra

Članak 1: Organizator i Sudionik

Organizator Nagradne igre pod nazivom „PROLJETNA NAGRADNA IGRA“ (dalje: Nagradna igra) je PAUL HARTMANN d. o. o., Karlovačka cesta 4f, Zagreb 10020, OIB: 04277465297 (dalje: Organizator).

Sudionik je osoba koja se prijavi radi sudjelovanja u Nagradnoj igri (dalje u tekstu Sudionik).

Članak 2: Trajanje, svrha i mjesto provođenja nagradne igre

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora na njegovoj službenoj Facebook stranici HARTMANN Hrvatska.

Nagradna igra traje od 21. 3. 2023. godine do 31. 3. 2023. godine, a odnosi se na područje Republike Hrvatske.

Nagradna igra nije ni na koji način povezana, sponzorirana ili promovirana od strane bilo koje društvene mreže koja se spominje u ovim pravilima.

Članak 3: Područje promocije

Sve informacije o Nagradnoj igri bit će dostupne na www.hartmannplus.hr i na službenoj Facebook stranici Organizatora HARTMANN Hrvatska.

Članak 4: Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan završetka Nagradne igre. Za sudjelovanje maloljetnika suglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlaštena za staranje ili zastupanje. Maloljetnik može biti dobitnik nagrade odnosno primiti osvojenu nagradu prema zakonu. Ako je skrbnik maloljetnika prihvatio nagradu time je izrazio svoju suglasnost s Pravilima te nagradu u ime maloljetnika i preuzima. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora, kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, bračni drug, djeca, sestre i braća) – kao ni jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ove Nagradne igre.

Članak 5: Kako sudjelovati u Nagradnoj igri

Za sudjelovanje u Nagradnoj igri Sudionik treba u komentar na objavi s pitanjima na službenoj Facebook stranici HARTMANN Hrvatska napisati odgovor na pitanje.

Organizator neće imati pristup korisnikovom Facebook profilu, niti će se koristiti i pristupati korisnikovim podacima na toj mreži, osim onih podataka koji su javno dostupni. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja na postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz Nagradne igre. Organizator ne može znati koji će osobni podaci biti prenijeti društvenim mrežama, niti na koji način i u kojem opsegu će takvi podaci biti korišteni od strane istih ili trećih osoba. Preporuča se Sudioniku da se upozna s pravilima zaštite podataka na spomenutim društvenim mrežama.

Članak 6: Odabir dobitnika

Stručni žiri odabrat će ukupno 5 dobitnika.

Dobitnik nagrade bit će objavljen u roku od 10 dana nakon završetka nagradne igre, odnosno do 10. 4. 2023. godine na Facebook stranici HARTMANN Hrvatska. Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno sukladno odredbi članka 12. ovih Pravila.

Članak 7: Nagrada koju utvrđuje Organizator

Nagrada komplet MoliCare skin:

  • MoliCare Skin Losion za tijelo
  • MoliCare Skin Krema za ruke
  • MoliCare Skin Krema za pranje

Svaki Sudionik nagradu može osvojiti samo jednom.

Članak 8: Kako preuzeti nagradu

Nakon završetka Nagradne igre, dobitnik će o osvojenoj nagradi biti obaviješten putem objave na Facebook stranici HARTMANN Hrvatska na kojoj se odvija Nagradna igra. Dobitnik treba putem poruke u inboxu Organizatoru javiti svoje puno ime i prezime, adresu, kontakt broj i e-mail adresu.

Članak 9: Sudionici u Nagradnoj igri

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačije nagrade od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u Nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Sudionici također ne mogu nagradu zamijeniti za novac ili prenijeti na neku drugu osobu.

Organizator će pregledati sve zaprimljene odgovore i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Sudionike ako:

  • sudionik prekrši Pravila;
  • sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt;
  • se ne pridržavaju teme Nagradne igre;
  • je sadržaj koji prijavljuje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, spominju se javne osobe ili tekst predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

Članak 10: Pogrešne i neregularne prijave

Pogrešne ili nepotpune prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Ako Sudionik Nagradne igre unese bilo kakav neprimjeren ili uvredljiv sadržaj, isti će biti uklonjen i neće se smatrati regularnom prijavom na nagradnu igru.

Članak 11: Publicitet

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri, Sudionici su suglasni da se njihov doprinos u igri može od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. U slučaju da postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i slika također se mogu objaviti od strane Organizatora i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu te u marketinške svrhe i to isključivo, vremenski i teritorijalno neopozivo u svim medijima.

Ova Nagradna igra ni na koji način nije povezana s Facebookom, Facebook ju ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ove Nagradne igre, dajete Organizatoru, a ne Facebooku. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost, kako samih Sudionika Nagradne igre, tako i trećih osoba. Ako Sudionici nagradne igre objave kakav sadržaj/fotografije na našoj stranici, smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Organizator ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao ni za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su Sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Facebook stranici (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom Sudionici Nagradne igre daju našoj tvrtki dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri Sudionici su suglasni da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje njihove osobne podatke koje su sudionici sami pružili u ovoj Nagradnoj igri (kao što su njihovo ime, adresa, e-mail adresa, slika i sl.) te se njima koristi u marketinške i promocijske svrhe vezano uz ovu nagradnu igru, i to isključivo i teritorijalno neograničeno, u svim medijima. Sve osobne podatke koji se prikupljaju u vezi ove Nagradne igre, Organizator čuva sve do isteka roka za podnošenje eventualnih tužbi povodom održavanja ove Nagradne igre, odnosno do isteka zastarnog roka za potraživanje temeljem ove Nagradne igre.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnoj igri.

Članak 12: Objava dobitnika

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno na službenoj Facebook stranici Organizatora u roku od 5 dana nakon završetka Nagradne igre.

Članak 13: Porezi

Dobitnik ne snosi obavezu plaćanja nikakvih poreza, obveze ili naknada direktno povezanih s nagradama.

Članak 14: U slučaju spora

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15: Mogućnost prekida Nagradne igre

Organizator zadržava pravo da prekine Nagradnu igru, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne ovise od Organizatora. Sudionik koji sudjeluje u Nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na Facebook stranici HARTMANN Hrvatska.

Članak 16: Izmjene pravila

Organizator zadržava pravo promijeniti Pravila Nagradne igre, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni pod objavom Nagradne igre na stranici HARTMANN Hrvatska.

www.hartmannplus.hr

Prijavite se na naš newsletter

Ne propustite brojne zanimljive teme, korisne savjete i stručne članke koji će vam pomoći da održite zdravlje. Također budite informirani o novostima i brojnim pogodnostima.